Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wortlaut

Communicatie voor de Duitse markt

E-commerce in Duitsland

U heeft een webshop en wilt daarmee ook de Duitse markt op? Wist u ook dat de Duitse wetgeving rond om e-commerce veel strikter is dan in Nederland? Wij brengen u in een paar uur op de hoogte over valkuilen en de actuele regelgeving en werken samen een concept voor uw webshop uit.

Stijf, arrogant en hiërarchisch:

Een korte inleiding tot de Duitsers - en hoe u deze kennis kunt gebruiken.

Waarom zeggen de Oosterburen ook na de derde ontmoeting nog steeds “u“? Waarom willen zij altijd alles op schrift hebben? En waarom duurt het zo lang voordat een beslissing genomen wordt?

Wij bieden u een workshop waarin u leert de sociale verwachtingen van uw Duitse gesprekspartner te herkennen en er adequaat op te reageren.

Bovendien leert u de sociale interactie tussen u en uw Duitse zakenpartner te stroomlijnen, hetgeen het opbouwen en in stand houden van een goede zakenrelatie bevordert.

Wij plannen graag voor u en uw team een workshop op maat.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Wortlaut - Communicatie voor de Duitse markt. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Met vriendelijke groet, uw team van Wortlaut